+36 (22) 314 - 253

Tradíciót ötvözünk a jövő technikájával.

8000 Székesfehérvár, Megyeház utca 11. info@grofdental.hu +36 (22) 314 - 253
Ajánlatot kérek

Széchenyi Terv

Sajtóközlemény

Gróf Attila József, egyéni vállalkozó, 28.293.916,- forint uniós támogatást nyert az „Innovatív fogászati technológia bevezetése a Gróf Dental-nál” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 43.529.102,- forintos összköltségvetésű beruházásból az új eszköz vásárlásán és bérköltség támogatáson túl, a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Programhoz is csatlakozott.

A Gróf Dental Kft. által üzemeltetett fogtechnikai labor elődje 1976-ben kezdte meg működését családi vállalkozásként, Székesfehérvár történelmi belvárosában. A labor vezetését Gróf Attila József, 1986-ban vette át, mestervizsgájának megszerzését követően, aki sok éves tapasztalatát és tudását Svájcban és Németországban szerzett ismeretekkel bővítette. A cég a fejlesztések révén mára már a legfejlettebb CAD-CAM fréztechnikával dolgozó fogtechnikai laborrá nőtte ki magát. A legkorszerűbb technikai felszereltség (európai szintű géppark), a kiváló minőségű anyagok és a dolgozók szakmai továbbképzéseken való részvétele teszi lehetővé a megrendelt fogművek gyors, pontos és színvonalas elkészítését. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, Gróf Attila József 2012.04.30-án nyújtotta be eszközbeszerzésre, bérköltség támogatására és szolgáltatás igénybevételére irányuló pályázatát.
A támogatói döntés 2012.06.25-én született meg. A projekt keretében Németországból beszerzett új fejlesztésű frézgép segítségével a fogtechnika a titán fréztechnika területén is megjelent, és kínálatát a a lítium-diszilikát üvegkerámia rendszerrel bővítette. A vállalkozás tizenegy munkatársának hat havi bérköltsége részesült támogatásban. A Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Programban való részvétel olyan innovációs lehetőségeket nyújt, amely tovább növeli a vállalkozás versenyelőnyét, valamint a know-how hasznosítása által hozzásegíti a külföldről érkező páciensek integrált áramlását. A projekt megvalósításának köszönhetően a meglévő szolgáltatások színvonala tovább fejlődött és a páciensek megelégedettsége még inkább biztosítható. A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.grofdental.hu oldalon lehet olvasni.